Elárverezik a szlovákiai Tesco targoncáit

Elárverezik a szlovákiai Tesco targoncáit
A Tesco Stores SR (Szlovákia) lecseréli a logisztikai központokban, áruházakban használt targoncáit. A használatból kivont 47 emelőgépet online árverésen értékesítik, a szervezéssel az Intergavel Aukciószervező Kft.-t bízták meg.

 

A magyar vállalkozóknak is lehetőségük nyílik arra, hogy kedvező áron szerezzenek be használt, jó állapotú targoncákat. Ennek az a feltétele, hogy regisztráljanak a szervező felületén, a www.intergavel.hu címen.

Az árverésen elektromos platformos, komissiózó és tolóoszlopos targoncák keresik új tulajdonosukat. Az áruházakban, logisztikai centrumokban használt gépek jó állapotúak, kötelező csere miatt válnak meg tőlük, mert az áruház belső szabályzata szerint bizonyos kor, illetve futásteljesítmény után ki kell vonni azokat a forgalomból. Az induló licitárak 350-1400 euró között vannak.

A targoncaaukciók az online ipari árveréseken a legnépszerűbb árverések közé tartoznak, szinte minden tétel gazdára talál az első fordulóban – mondja a szervező Intergavel ügyvezetője. Kocsis Csaba hozzátette, a telephely Budapesttől mindössze 300 kilométerre található, Breckov városában. Miután Szlovákiában az Intergavel csak nemrég kezdte meg tevékenységét, a licitálók arra számíthatnak, hogy kevésbé lesz éles a verseny, így kedvezőbb eladási árat lehet elérni, mint az itthoni árveréseken, amelyekre nagyobb figyelem irányul.

Az árverés zárásáig már csak néhány nap van hátra, június 16-án lehet utoljára megszerezni az eszközöket.