Növeli hatékonyságát az EuroFamily

Nagy projektbe kezdett a Laurel az EuroFamily bolthálózatnál. A sikeres első bevezetés után megkezdődött a teljes bolthálózat átállítása. A Laura kasszaszoftvert a társaság nemrégiben bevezetett Vectory ERP rendszerével kellett összehangolni. A korszerűsítés nyomán csökken az árazásra fordított idő és jelentősen gyorsul a kiszolgálás tempója az érintőképernyős kasszazónákban.


Elkötelezte magát az EuroFamily bolthálózat a hatékonyság növelése mellett, ezért már korábban új ERP rendszert vezettek be, most pedig - az informatikai fejlesztés következő állomásaként – a Laurel cégcsoport Laura kasszarendszerét választották, amely minden igényt kielégít és Magyarország legnépszerűbb kasszaszoftvere. Az első bevezetés sikeres volt, a szakemberek folyamatosan reagáltak a menet közben jelentkező igényekre – tájékoztat Kiss Ferenc, a Laurel kiskereskedelmi rendszerek üzletág igazgatója.
Októberben az ütemterv szerint befejeződött öt üzlet átállítása. A boltok jellemzően 3-4 kasszás üzletek voltak, összesen 19 érintőképernyős, PC alapú kasszát állítottak üzembe, Laura szoftverrel. A vevők és a dolgozók is maximálisan elégedettek voltak az új értékesítési technológiával. A fejlesztésnek köszönhetően gyorsabb lett az árazás folyamata, és a kasszazóna is vásárlóbarátabbá vált: az árak beolvasása intelligens vonalkód-olvasókkal történik, ezáltal gyorsul az áthaladás, így a vevők elégedettsége fokozódik.
A végső cél természetesen az, hogy az EuroFamily hálózatában – amely jelenleg országszerte 36 üzletből áll – december elejéig mindenhol végrehajtsák az átállást a Laura kasszaszoftverre, ezzel a hatékonyságot, egyben az üzleti eredményességét is növelje a társaság. A teljes bolthálózat bevezetése elkezdődött és a tervek szerint november végére befejeződik – tette hozzá Kiss Ferenc.