Nagy segítség kiskereskedőknek a CHECK szoftver

Nagy segítség kiskereskedőknek a CHECK szoftver
Új lehetőségek nyíltak azok számára, akik az online kasszák beszerzése során PC-hez csatlakoztatható kiskasszát választottak – számol be a keszletvezeto.com. Az oldalon szereplő információk alapján a CHECK szoftverek bármilyen kereskedelmi egységben megkönnyítik a készletezést, a leltározást és átláthatóvá teszik a gazdálkodást.

 

Elindult a keszletvezeto.com weboldal, amelyen a kiskereskedők egyszerűen és gyorsan tájékozódhatnak arról, milyen lehetőségeket nyit meg számukra a kötelező kasszacsere. Akik PC-hez csatlakoztatható online kiskasszát választottak – ilyen a Jota, a Sento, vagy a CashCube – gond nélkül használhatják a CHECK kereskedelmi rendszereket, amelyek rövidítik a készletezési és leltározási időt, könnyen átláthatóvá és irányíthatóvá teszik a gazdálkodást.

Az oldalon közzétett információk szerint a Laurel CHECK szoftvereivel a tulajdonos távolról is ellenőrizheti beosztottait, így megakadályozhatók a visszaélések. A cégnél négy különféle rendszert fejlesztettek ki a különféle méretű és profilú vállalkozások számára.

A CHECK Food rendszer közepes méretű, többkasszás élelmiszerüzletek, bolthálózatok számára ideális. A CHECK Shop a közepes non-food egységek, valamint kisebb bolthálózatok üzemeltetését könnyíti meg. A CHECK Mini élelmiszer és non-food boltokban egyaránt használható. A mini jellegzetessége, hogy alacsony gépigénye miatt nem szükséges speciális hardvert beszerezni hozzá. A CHECK Trafik pedig kifejezetten a dohányboltos kereskedőknek készült. A CHECK rendszerek lehetőséget kínálnak adatkapcsolatra a Laurel saját fejlesztésű webáruházával.