Bútort is árusít a Tesco

Bútort is árusít a Tesco
Online árverésre bocsátja a Tesco működésből kivont, használt, de jó állapotú berendezéseit. Az árverésre kerülő tárgyak nagy része jó állapotú, az üzletlánc fejlesztési terveinek megfelelően értékesítik azokat. Összesen 139 tétel kerül kalapács alá, köztük eladópultok, vitrinek, bálázógépek, informatikai berendezések és a saját pékségekben használt eszközök.

Elárverezi használt, de jó állapotú eszközeit a Tesco, azokra az interneten lehet licitálni. Az áruházlánc hagyományosan az online árverést választja, ugyanis ez teszi lehetővé, hogy mindenki egyenlő feltételekkel, tisztességesen versenyezhessen a tételekért. A lebonyolítással – mint a korábbi alkalmakkor is – az Intergavel Aukciószervező Kft.-t. bízták meg.

Természetesen személyes megtekintés is lehetséges, sőt ajánlott az árverés zárása előtt. A pontos feltételeket, a részvételi szabályzatot, és a fizetés módját az aukciószervező honlapján közlik.

Összesen 139 tétel keresi új gazdáját, a kezdő kikiáltási ár 35 400 euró. A licit október 16-ig tart. Meghatározó termékcsoport a sütőipari gépeké, berendezéseké. Nyújtógépek, kenyereskocsik, pizzakemencék, zsemleosztók található az oldalon, amelyeket a Tesco saját pékségei használtak. Egyes berendezéseket azért adnak el, mert a hipermarket üzleti politikája és az eszközök elavulása miatt mindenképpen szükséges a cseréjük, értékesítésük, függetlenül attól, hogy még használhatók. Az aukción az üzletekben használt bútorokat, vitrineket, eladópultokat is megvásárolhatják, de speciális igényt kielégítő bálázógépek is találhatók az árverési oldalon.