Tovább tart a Knorr-Bremse használt eszközeinek árverése

Tovább tart a Knorr-Bremse használt eszközeinek árverése
Meghosszabbított zárási határidővel értékesítik a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. jó minőségű gépeit, eszközeit. Az online árverésre azért kerül sor, mert a cég új telephelyre költözik és a modernizált környezetbe már nem viszik magukkal az összes használt, ám működőképes berendezést. Az aukción 176 tétel szerepel, összesen 58 095 euro kikiáltási áron.

Internetes árverésen értékesíti használt eszközeit a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. A cég új telephelyen folytatja a munkát, oda pedig már nem viszik át a korábbi eszközpark egy részét. A feleslegessé vált tételeket több fordulóban értékesítik, nyáron az első aukciót nagy érdeklődés kísérte.

Most is komoly vetélkedésre számít a cég, az aukciós oldalon már látható, hogy egyes tételekre sok licit érkezik – mondta Kocsis Csaba, az online aukció szervezésével foglalkozó Intergavel Kft. ügyvezetője. Az aukció zárása október 31. Eredetileg korábban fejezték volna be az árverést, de nem szeretnék, ha a közelgő, négynapos ünnep miatt valaki lemaradna a lehetőségről, így kitolták a véghatáridőt.

A legdrágább tétel induló ára 15 000 euro, ezt egy alkatrészmosó állomásért kéri az eladó. A teljes lista 176 tételből áll, az összes kikiáltási ár 58 095 euro.A főbb termékcsoportok: szerszámgépek, alkatrészmosók, konzolos daru, targonca, forgácsolószerszámok, szerszámbefogók, logisztikai eszközök, valamint polcok, állványok, műanyag ládák, nyomtatók, informatikai munkaállomások. A teljes árukészletet az aukciószervező oldalán lehet megtekinteni. Az online árverés előnye, hogy mindenki egyforma eséllyel pályázik a kiszemelt termékekre – tette hozzá az ügyvezető.

Az érdeklődők személyesen is megtekinthetik a kiválasztott árukat, erre október 27-én, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. telephelyén, Kecskeméten, a Szegedi út 49. szám alatt lesz lehetőség.