Elárverezik a bezárt Óbudai Sütőipari Zrt. üzemi berendezéseit

Elárverezik a bezárt Óbudai Sütőipari Zrt. üzemi berendezéseit
Több mint kétszáz tételre osztották az Óbudai Sütőipari Zrt. berendezéseit, amelyeket felszámolás miatt adnak el. Az értékesítésükre nyílt árverést írtak ki, amelyen helyszíni regisztráció után bárki részt vehet. A termékpalettán olyan eszközök szerepelnek, amelyek nemcsak a sütőipar, de az élelmiszer-, illetve gépipar egyéb területein is hasznosíthatóak.

Összesen 202 tétel kerül kalapács alá november 4-én a felszámolt Óbudai Sütőipari Zrt. használt berendezései, eszközei közül. A nyílt árverés főbb kategóriái: szeletelő-csomagoló gépek, dagasztógépek, kemencék, kelesztő alagutak, sütőipari gépek, sütőkocsik, hűtőgépek, hűtőkamrák, kazánok, logisztikai eszközök, irodabútorok, műanyag ládák. A 202 tétel kezdő kikiáltási ára összesen 125 330 euró − mondta az aukciót szervező Intergavel Kft. ügyvezetője.

Kocsis Csaba felhívja a figyelmet, hogy aki szeretne licitálni, annak a helyszínen ki kell töltenie egy regisztrációs lapot. Amennyiben valaki nem aláírásra jogosult az általa képviselt cégben, akkor cégkivonatot és aláírási címpéldányt kell vinnie. A fizetés a helyszínen történik, rögtön az aukció után. Természetesen lehet forintban is fizetni, az aktuális MNB árfolyam alapján számolják át.

Az árverésre szánt termékek használtak, de jó minőségűek. A teljes tétellista és a kezdő kikiáltási árak az aukciószervező Intergavel honlapján tekinthetők meg. Ugyanitt érdemes tájékozódni arról, milyen feltételekkel lehet vásárolni, fizetni, valamint elszállítani az árut. A szervező felhívja a figyelmet, hogy miután egy felszámolt üzem területén rendezik a licitet, fel kell készülni arra, hogy nincs világítás, mosdó és az eladó képviselője nem rendelkezik szállítóeszközökkel, a megnyert tételek elszállításáról a vevőnek kell gondoskodnia.

Az aukció tételeit mindenképp érdemes személyesen is megtekinteni, erre október 28-án, valamint november 3-án és 4-én lesz lehetőség.