Kasszával átvert trafikosok jelentkezzenek!

Sok Nemzeti Dohányboltot üzemeltető vállalkozó nem tudja teljesíteni online adatszolgáltatási kötelezettségét a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. felé, mert – véleményük szerint – nem szerződés szerint teljesíti vállalt kötelezettségeit a pénztárgépszállító. A trafikosok több százezer forintot is veszíthetnek így a beszállító hibájából. Az onlinekassza.hu egy jelentkezőlapon várja a károsultak üzenetét, akik jogi és műszaki segítséget kapnak a hibásan teljesítő onlinekassza forgalmazókkal szemben.

Sok trafikos jelezte szerkesztőségünknek, hogy átverték őket, a szerződött kasszaforgalmazó nem teljesíti vállalásait. Így sokan nem tudnak megfelelni az adatszolgáltatási kötelezettségüknek sem, így pedig bírságot kockáztatnak. A trafikosok szinte kilátástalan helyzetbe kerültek.

A pórul járt kereskedők többsége már nem bízik abban, hogy sikerül megegyezniük azokkal a cégekkel, amelyek nem megfelelően szolgáltatnak, inkább másik, megbízható partnert keresnek, hogy eleget tehessenek a törvényben foglaltaknak.

Várjuk mindazoknak a bejelentkezését, akiknek a beszállítója nem teljesít megfelelően, vagy úgy érzik, kihasználták, átverték őket. A bejelentéseket elemezzük, majd jogi és műszaki tanácsot nyújtunk, illetve ügyvédi támogatást adunk a kasszaforgalmazóval szembeni fellépésre.